KK in almost every picture

In almost every picture is een reeks boekjes uitgegeven door de fantastische Nederlandse studio KesselsKramer via hun uitgeverij die toepasselijk KesselsKramer Publishing heet. De boekjes bevatten steeds een reeks gevonden foto’s van zogenaamde “amateurs”, maar achter elke reeks zit een verhaal, dat na verloop van tijd duidelijk wordt via de foto’s.

In ‘In almost ever picture #1’ krijgen we een reeks fotos te zien die een liefhebbende man door de jaren heen van zijn vrouw trok. Telkens dezelfde pose en kadrering, maar hoe ouder de vrouw wordt, hoe verder ze komt te staan en hoe kleiner ze wordt weergegeven, tot er uiteindelijk bijna alleen nog maar decor overblijft.

In ‘In almost every picture #8′ vindt je bijvoorbeeld een reeks foto’s van een konijn genaamd Oolong met spullen op zijn kop, naarmate de reeks vordert wordt de band tussen het konijn en zijn baasje zichtbaar.

http://www.kesselskramerpublishing.com/

en hun geweldige website, die op het eerste zicht eerder op een foute verbinding lijkt, gewoon blijven zoeken en klikken is de boodschap!

http://www.kesselskramer.com/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: